GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN - Üçtaş İlkokulu

Nis

Bakanlığımızca yürütülen okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve düzenli takip edilmesi, internet ortamında gerekli duyuruların yapılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması amacı ile http://okulsagligi.meb.gov.tr web sitesi oluşturulmuştur. Okul web sayfamızın üstünde kısayol menüsü hazırlanmıştır. Dileyen ziyaretçiler bu menüyü kullanarak okul sağlığı ile ilgili yapılan çalışmaları takip edebilirler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı coşkulu bir şekilde kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür eder tüm çocukların bayramını bir kere daha kutlarız.

Mrt

Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürlüğü´nden görevli sağlık ekibi okulumuzda ağız ve diş sağlığı taraması yaptı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 100. yıldönümü okulumuz çok amaçlı salonunda kutlandı ve şehitlerimiz anıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı´nın kabulünün 94. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma günü dolayısıyla okulumuz çok amaçlı salonunda program düzenlendi.

Mrt

"Sivil Savunma" günü münasebetiyle ilk olarak sivil savunmanın önemini vurgulayan program okulumuzun konferans salonunda yapılmıştır. Programın ardından deprem ve yangın tatbikatları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ock

İlkokul öğrencilerimiz karne heyecanı yaşarken anasınıfı öğrencilerimiz de hayatlarının ilk karnelerini almış oldular. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

May

TÜBİTAK tarafından desteklenen ve okulumuzda düzenlenecek olan bilim fuarına tüm halkımız davetlidir.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilerimize yönelik "Madde Bağımlılığı ve Çocuk İhmâl ve İstismarı" konulu seminer verildi.

Ara